Over ons en Contact

Ik ben Marcel Koppers en rijschoolhouder van Koppers2Drive. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen waarvan er 3 al geruime tijd veilig in het verkeer deelnemen achter het stuur. Zelf heb ik als bestuurder alweer ruim 40 jaar rij-ervaring. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de financiële wereld ben ik in 2017 gestart als rijschoolhouder. Mijn opleiding tot rij-instructeur B heb ik gevolgd bij de Verkeersacademie en ik heb hiervoor mijn bevoegdheid en licentie gehaald. Ik heb tevens een aparte opleiding gedaan voor de begeleiding van leerlingen met faalangst. In december 2021 ben ik geslaagd voor de verlenging van mijn licentie.

Met enorm veel plezier leer ik mijn leerlingen veilig te kunnen autorijden, ieder op zijn of haar eigen tempo en vanzelfsprekend altijd gericht op het behalen van het rijbewijs B volgens de laatste richtlijnen gesteld door het CBR. Veiligheid staat voorop, zeker in het huidige verkeer. Het opleiden tot een goede en zelfverzekerde autobestuurder is bij elke leerling mijn einddoel. Ik heb inmiddels al aardig wat autobestuurders mogen ‘afleveren’ en ik ben er dan ook heel trots op als ik hen met veel plezier en vertrouwen onderweg in de auto tegenkom!

We hopen je via deze website in het kort een goed beeld gegeven te hebben van onze mogelijkheden.
Voor een kennismaking, een proefles, het opgeven voor rijlessen of meer informatie, kun je ons altijd
bellen of whatsappen op 06-57261006.

Contact

Autorijschool Koppers2Drive
Sluiswachterstraat 23
2694 CA ‘s-Gravenzande